31.10.2021 – Wintertijd

Afgelopen nacht was er een extra uurtje ingelast. Het wordt ‘s ochtends iets eerder licht maar ‘s avonds eerder donker. ‘t Is maar wat je leuker vindt. Voor de winter maakt het mij niet uit maar zomers heb ik toch liever langer licht in de avond.
Vanmorgen waren dus uitgerust om naar Hour of Power te luisteren wat ging over het eren van de jongere generatie van de oudere, en omgekeerd het zegenen van de oudere generatie van de jongere. Het is een belangrijk principe vanuit de Bijbel en het sprak mij erg aan omdat verschillende generaties elkaar iets te bieden hebben.
Vanmiddag floot ik de Jong Heren 1 (HJ1) van Hisalis tegen de Kraaien in een mooie sportieve wedstrijd. De thuisploeg won ruim en het fluiten ging ons beide (scheidsrechters) goed af.
Daarna gingen Sam en ik kijken bij de wedstrijd van zijn team in Woerden. Helaas kan hij zelf nog niet meespelen vanwege een blessure. Toch was het gezellig om samen op pad te gaan. Het was wel nat en koud. Met de camera legde ik de wedstrijd vast en maakte later een kort verslag voor de club.

Total views: 64

Leave a Reply

 
Don`t copy text!