20.03.2011 – Duindamseslag

Na een dag hockey met de jongens in het zonnetje gisteren, tweemaal winst, 5-0 (Noud) en 4-1 (Sam), was ook de zondag een zonnige dag. Na een goede samenkomst in de Meerkerk over 1 Korinthe 1:18-25 zijn Ingrid en ik met de jongens gaan wandelen door de duinen en over het strand bij Duindamseslag. De natuur opent zich weer, knoppen komen aan de takken en de vogels komen weer tevoorschijn. Op het strand is het gezellig druk en de jongens vermaken zich met foto’s maken en schelpen zoeken. Bij Duindamseslag sta je er nog wel even bij stil dat een aantal weken terug een echtpaar in eigen woning werd doodgereden door een roekeloze chauffeur.


Total views: 714

3 Comments »

 
 • Loes says:

  Hoi Auke,
  een zonnige serie, waarvan het hondje beslist mijn favoriet is!
  Groet
  Loes

 • Miranda says:

  Mooie foto’s! Ik las bij Loes dat je ook wel problemen hebt gehad met het laden van blogspot sites heb je dat nog steeds? Ik heb er namelijk nog steeds erg veel last van. Groetjes miranda

 • Hallo Miranda, de laadproblemen zijn nu over, het heeft toen een aantal weken weer over.
  Waar het aan ligt, kan ik niet zeggen.
  Mvg,
  Auke

 

Leave a Reply