18.11.2022 – 4de Ronde

In de 4de ronde van de Silvercup bekerwedstrijden speelde Hisalis H1 vanavond tegen een andere 2de klasser: HDS H1. De vorige wedstrijd werd in Culemborg gespeeld en gewonnen. Vanavond was er weer een beslissende wedstrijd. Het is er op of er onder. Hisalis kreeg al heel snel 3 strafcorners achter elkaar tegen waaruit de 0-1 volgde. Heel lang, tot in het vierde kwart, bleef de stand zo ondanks dat Hisalis in de tweede helft sterk terug kwam. Het cruciale moment kwam toen de HDS keeper ver uit zijn cirkel een sliding maakte en daarmee de bal tegen zijn voet speelde. Vijf minuten lang speelde HDS zonder keeper en in die vijf minuten benutte Hisalis de strafcorner niet maar scoorde even later wel met open doel. De stand was 1-1 en er volgden shoot-outs. Annelot was ook mee en beide genoten we van de zenuwslopende serie shoot-outs die Hisalis met 1 punt verschil verloor.