16.05.2009 – Reunie

Zaterdag 16 mei begon met een hockeywedstrijd van Sam in Uithoorn, de laatste in de competitie. Bij winst zouden ze kampioen worden, en dat deden ze met 11-1. Sam was erg trots met de 4 goals die hij had gescoord. Ingrid was ondertussen naar de begrafenis van de bijzonder aardige overbuurman die deze week helaas overleed.

Aan het einde van de ochtend heb ik de reunie bezocht in Friesland van de lagere school (basisschool voor de jongere lezer). Het was een warm weerzien van oud-klasgenoten die bijna allemaal waren gekomen dankzij het opsporen en oproepen van twee dames. Mij fascineerde vooral het herkennen van elkaar na 34 jaar en de herinnering aan de karakters van de klasgenoten toen en nu. De onderlinge gesprekken waren interessant en warm. Eigenlijk was iedereen enthousiast om elkaar weer te zien, vandaar ook de hoge opkomst. Meteen werden er plannen gemaakt om een volgend weerzien te plannen. Mijn inziens beter even wachten maar contact blijven houden via bijv. Hyves. Daarvoor heb ik een hyves opgezet: http://hoeksteen7475.hyves.nl. Het was een geslaagd weerzien met leuke mensen, en alles Friestalig.
´s Avonds heb ik onze ouders nog kort bezocht voor ik de nachtrit naar huis begon in hevig onweer met gigantische stortbuien.

Total views: 654

Leave a Reply

 
Don`t copy text!